HOME. CONTACT.

16-08-2018 Last update. Welcome to sign in in my register.

Terug naar Register

E-mail:

eric@japanseklassieker.nl

Woonplaats:

Heerhugowaard

Kenteken:

80-74-UK

Bouwjaar:

1972

Specificaties:

- Kleur: Rood

- Interieur: Wit

- Wolfrace velgen

-

Algemeen:

“Na diverse pogingen een 260Z te restaureren, welke beland zijn in de oud ijzer bak (voor wat er nog aan ijzer aan zat), toch een fatsoenlijke Z kunnen kopen. Dit keer een 240 ipv 260.


Een origineel nederlandse 240Z uit 1972 in donkerrood metallic (ooit overgespoten, was oranje)

Hij staat al een jaar of 12 stil, dus zal technisch helemaal nagelopen moeten worden. Hij heeft altijd binnen gestaan in een droge garage. De motor heeft in die periode wel nog een paar keer gelopen. Iemand is ooit begonnen om het interieur wit te maken, maar volgens mij is alles erbij om het weer zwart te maken (stoelen, etc). Hij is in nette staat, er hoeft volgens mij niets gelast of gespoten te worden. Misschien een paar plekjes met een lakstiftje en de onderkant even nalopen. De auto is voorzien van wolfrace velgen, maar de banden zijn overleden door het stilstaan.


Verder zijn er heel veel onderdelen bij:

-3 motoren (waarvan 1 bluebird), 1 versnellingsbak, 2 deuren (260Z 2+2), dashboard, lampen achter en voor (ook de carrosseriehoeken voorzijde), verschillende nieuw plaatmateriaal, bumpers, carburateurs, enkel en dubbel, ramen, stuur+ kolom en heel veel kleinmateriaal.

Eric B.

?

Terug naar Register